PRINTS

POSTERS & PRINTS

till salu


Har det blivit dags att förnya dina väggar i hemmet eller kanske på din arbetsplats? 

Eller så kanske du vill glädja någon genom att ge bort en personlig tavla som present?


Oavsett syfte, lämpar sig mina bilder alldeles utmärkt som fotokonst.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sidan är under uppdatering och beräknas färdig under september månad. Prints-sidorna är tills dess stängda. Besök gärna mina sidor på Facebook och Instagram så länge.

INFORMATION


Samtliga prints skrivs ut på fotopapper av högsta kvalitet. Utskrifterna ger jättefina färgåtergivningar och är åldersbeständiga och syrafria, vilket kan förklaras med att de är skyddade från att gulna/blekna samt är tillverkade för att bibehålla sin styrka under minst 50-100 år. Printsen levereras omonterade (utan ram) eftersom det helt enkelt finns tusentals av olika färger och former på ramar att välja mellan. Kunden får på så sätt själv får välja den ram som passar bäst i det sammanhang tavlan ska placeras i. Jag har också gjort ett val att sälja mina prints i ett begränsat antal per bild och i begränsat antal storlekar/format. I och med detta hoppas jag att det känns mer speciellt när du beställer från mig och inte bara något du kan köpa massproducerat i stort sett var som helst.


Var och en av mina bilder berättar en historia och det ligger oftast många timmars väntan, utforskande, promenerande, fotograferande, och, inte minst funderande, bakom för att "få bilden" dit jag föreställde mig den i mitt huvud. Bland printsen finns det alltifrån mer alldagliga bilder till mer unika och bearbetade i sin karaktär. Gallerierna fylls ständigt på med nya fräscha bilder, där varje årstid har sin speciella plats och charm. 


Fotolabbet jag har valt ut till mina prints, har verkat på den professionella marknaden sedan början av 1970-talet och utskriftsmaterialen är bl.a. Hahnemühle Baryta FineArt och Hahnemühle Photo Rag samt matta och blanka fotografiska papper med så kallat Chromogenic Color Print, där utskrifter sker på vad som sägs vara marknadens bästa papper för kemisk framkallning (Fujicolor Crystal Arhive DP ll). Naturligtvis använder jag mig själv av ovan nämnda utskriftsmaterial för mina privata utskrifter, därför går jag med säkerhet i god för att det är så hög kvalitet man kan förvänta sig. 

TEMAN

Ytterligare bilder tillkommer med jämna mellanrum. Välkommen att besöka mitt galleri.

SOLSKEN

DJURLIV

ÖVRIGT

NATUR, LANDSKAP, STREET

SVARTVITT/MIX

PORTRÄTT (ej till salu)

VINTER

MINIATYRFIGURER

STUDIOFOTO (ej till salu)

Copyright Mattias Gadd - Hemsidan ses bäst på en datorskärm modell större - Samtliga bilder är upphovsrättsskyddade enligt lag