OM MIG

OM MIG


Bor i centrala Örebro med min fru och arbetar som musiklärare och mentor på en 4-9-skola. Mina intressen är bl.a. musik, resor, familj & vänner. Jag beskrivs ofta av mina vänner som en rolig, ambitiös och snäll person, som alltid har nära till skratt. Genom min livsresa har jag bl.a. hunnit med att bo i London och studera musik. Jag har också studerat pedagogik, fritidsledarskap samt specialpedagogik. Jag älskar att möta människor och ser möten som unika tillfällen att dela tankar, erfarenheter och kunskaper.

MIN "FOTORESA"

Allt började när jag köpte min första systemkamera i mitten av 2017...


Innan dess var jag en nybörjare inom fotografering som till slut tröttnade på att använda autoknappen och chansa på att det blev bra bilder. Därför gav jag mig den på att försöka lära mig det grundläggande inom manuell fotografering för att därefter fortbilda mig genom olika fotokurser. I takt med min utveckling började jag bli anlitad till diverse fotouppdrag. Något som var både roligt och skrämmande, speciellt eftersom jag endast såg/ser mig själv som en hobbyfotograf i början av sin utveckling. 


Mina bilder har bl.a. använts av Frimis Salonger, Nöjesbolaget Event4Rent, Länsposten, Showbandet Janssons Frestelser, portfolio till modellagenturer samt mängder av privatpersoner. Jag har också gått kurser inom bl.a. studiofoto, porträttfoto och bildbehandlingsteknik. Som många andra fotografer, (i synnerhet i början av sin karriär), har även jag haft fotouppdrag jag inte känt mig helt nöjd med och där jag, om jag hade fått göra om "samma" uppdrag idag, skulle gjort helt annorlunda. Men istället för att gräma mig över det som varit, ser jag istället dessa erfarenheter som en viktig komponent i min fortsatta utveckling.

    Copyright Mattias Gadd - Hemsidan ses bäst på en datorskärm modell större - Samtliga bilder är upphovsrättsskyddade enligt lag