FOTOUTSTÄLLNING

FOTOUTSTÄLLNING


OKTOBER 2019


Skulle någon ställt frågan om jag skulle kunna tänka mig att ställa ut mina bilder för några månader sedan, hade jag sagt nej med en gång. Men efter att ha funderat på det har också ett intresse väckts och som nu gjort att jag faktiskt hellre kan tänka mig att svara ja än nej. En av anledningarna till att "nej-svaret" kom spontant förut, var bl.a. att jag kände (och fortfarande känner), att jag har så mycket att lära i jämförelse med andra fotografer som visar upp sina verk.


Men, jag har börjat tänka om och intalat mig om att jag måste sluta jämföra mig med andra (som många gånger kanske fotograferat betydligt längre än vad jag har, innan de visat upp sina alster), och istället se det som att de som faktiskt tycker om mina bilder gör det för att de på något sätt berörts av dem och att de, bokstavligt talat, struntar i om jag fotograferat länge eller inte :-) "Konsten ligger som sagt i betraktarens ögon...


Finns intresse hos dig, din förening, organisation etc. som gärna vill att jag ställer ut mina bilder, kontakta mig, så diskuterar vi upplägget därifrån.


INBOKADE UTSTÄLLNINGAR/UPPHÄNGNINGAR: 


  • Fyra stycken prints i storlek 80x60 cm (se nedan).
    Upphängning på Laxå kommunhus i mitten av oktober 2019. Ytterligare bilder tillkommer när de hängts upp (
    en förhandsgranskning kan du dock få här). Bilderna är utprintade på Fine Art-papper av toppkvalitet och tavlorna är till salu efter upphängningen. Till utskrifterna valde jag att införskaffa fyra st. ramar av lite lyxigare karaktär, med specialskurna svarta syrafria passepartouter. Och jag måste faktiskt erkänna att jag fick en wow-känsla när jag monterat alltsammans. Jag blev mer än glad över att beskåda den kvalitet printarna och ramarna utgjorde i sin helhet. Att se bilder på en skärm är en sak och kan vara fint det, men att faktiskt se dem "på riktigt", ger en mycket speciell och härlig känsla, och, naturligtvis ett stycke stolthet också :-) 

  • Fotoutställning på Laxå bibliotek. 
    Med början i januari 2020 (inkl. vernissage). Mer info följer...

Mattias Gadd 

Hobbyfotograf i Örebro

www.mattiasgaddfoto.nu

kontakt@mattiasgaddfoto.nu

Köpvillkor

Frågor & svar

Säker e-handel

Fotoutställning 

Presentkort

Upphovsrättslagen

Samarbeta med mig

Utskriftsmaterial & tillval

Följ mig på sociala medier
Dela gärna med dina vänner

Copyright Mattias Gadd 2019